logo

Blog

06 Okt 2017
muurschildering babykamer boom tipi beertje hondje slinger

Boom met Tipi

Nog eventjes geduld, dan is de baby er! De muurschildering in de babykamer is klaar, met boom en tipi-indianen-tentje. De sfeer en patronen van de inrichting in het kamertje heb ik terug laten komen in deze muurschildering. Met de hond als knuffelbeestje nageschilderd op het trapje tegen de boom…

06 Okt 2017
Muurschildering jongenskamer kinderkamer steigerhout voetbal paw patrol

Steigerhoutletters

Muurschildering in de kamer van JAX met zijn naam in steigerhoutletters! Met z’n favo Paw Patrol figuurtjes erbij en een voetbal dwars door de muur! De muur kreeg een beetje een betonlook in grijstinten, waar de voetbal een soort gat in lijkt te hebben gemaakt. De kleuren van de muurschildering passen mooi bij het kamertje! Ook Jax zijn knuffel heb ik nageschilderd in de muurschildering, hij zit als een echte superster in de letter!

23 Sep 2017
Huisdieren babykamer muurschildering boom dieren

Huisdieren

Puck kwam regelmatig even checken of ik wel goed bezig was. In dit babykamertje in Leiden heb ik ook huisdier (poes) Puck nageschilderd, hij ligt linksboven op een tak in de boom. Maar dan in knuffelbeest-uitvoering. Ook het konijn is nageschilderd in deze muurschildering. En nog een paar andere dieren. Een gezellige beestenboel dus!

10 Aug 2017
vakantiegevoel muurschildering tuin muur patio strand zee vakantie

Vakantiegevoel

Tijdens de dagelijkse was- en strijkwerkzaamheden uitzicht op je favoriete vakantiebestemming, wie wil dat nou niet? Ook de kinderen heb ik nageschilderd in deze muurschildering! Een oude vakantiefoto vormde de inspiratiebron. Vanuit de wasruimte en slaapkamer kijk je uit op deze muur in een patio. Vanaf nu dus elke dag een vakantiegevoel!

27 Jul 2017
muurschildering strand meeuw dakterras katwijk

Uitwaaien op strand

Als je gek bent op lekker uitwaaien op het strand, wil je het liefst ook op je dakterras uitzicht op zee! Op het schuine muurtje onder de trap is een houten paneel bevestigd met duinen, strand en zee. In de lucht vliegt een meeuw, en links in het hoekje is nog net de vuurtoren van Katwijk te zien. Ook heb ik een paar persoonlijke details verwerkt in de muurschildering. Lekker genieten!

27 Jul 2017
Muurschildering Boekenbos Wakersduinschool Noordwijk

Boekenbos voor Wakersduinschool Noordwijk

Tussen de bomen zitten ze verstopt: de Gruffalo, Geronimo Stilton, Dikkie Dik, Jip&Janneke en nog veel meer kinderboekenhelden! De afgelopen weken heb ik (tussen de buien door) gewerkt aan een muurschildering van in totaal maar liefst 30 meter lang. Het schoolplein van de Wakersduinschool in Noordwijk is nu veranderd in een heus Boekenbos! De kinderen hebben meegeholpen met bedenken welke figuurtjes er in het Boekenbos geschilderd moesten worden. Van hun favoriete boek maakten ze allemaal kopietjes, zodat ik die na […]

27 Jul 2017
Muurschildering tropische tuin

Tropische Tuin

Een tuin waar je blij van wordt! Een muurschildering op een tuinmuur in Hillegom, met bloemen en vogels. Twee poortjes met uitzicht op een kleurrijke tuin. In het midden heb ik een nisje met mozaiek geschilderd. Een tropische trompe l’oeil met een oosters tintje! Op een takje dat uit het poortje lijkt te steken, zitten een aantal ‘love-birds’ op een rijtje. Doordat de tak ietsje uitsteekt krijgt de muurschildering meer diepte. Omdat de eigenaar van de tuin geen fan is […]

27 Jun 2017
Intervieuw Leidsch Dagblad IN-KLEUR WandschilderingenIntervieuw Leidsch Dagblad IN-KLEUR Wandschilderingen

Interview in Leidsch Dagblad

Ik voel me vereerd door dit mooie verhaal over mijn muurschilderingen in het Leidsch Dagblad! Interview door: Alieke Hoogenboom. Foto: Taco van der Eb.

22 Jun 2017
Boom kleurrijk babykamer muurschildering

Kleurrijke boom

Een kleurrijke boom vol vrolijke knuffelbeesten in deze babykamer! Met het huisdier (hondje) als knuffel nageschilderd bij de stam van de boom. Er valt zoveel te zien in deze muurschildering, dat je nooit uitgekeken raakt! De moeder-in-spe verklapte dat ze zelf stiekem in deze kamer wil gaan slapen, zolang de baby er nog niet is. Ik zal het niet doorvertellen… 😉

22 Jun 2017
Muurschildering lentepolder

Lente in de Polder

Lente in de polder! Een muurschildering met polderlandschap in een authentiek ‘Zaanse huisje’. Een ‘feel-good’ wand in de woonkeuken, met uitzicht op een landschap met bloemetjes, bijtjes, groene weilanden, Zaanse huisjes en een molen. Ik heb de muurschildering gemaakt op een houten plankenwand, waar ook deurtjes in zitten (maar die kun je nu bijna niet meer vinden). Tussen het groen op de voorgrond zitten allerlei kleine details verstopt, zoals een rupsje of een vlinder. Een bijzonder project!