logo

Werkwijze

De werkwijze van IN-KLEUR:

Om ervoor te zorgen dat een muurschildering van IN-KLEUR zo lang mogelijk meegaat, wordt alleen de beste kwaliteit verf gebruikt. Welke verftechniek wordt gebruikt (acryl, acrylaat, minerale verf) is afhankelijk van de ondergrond. Ik schilder zowel binnen als buiten. Voor een muurschildering buiten is het erg belangrijk dat de ondergrond droog en schoon is. Voor binnenmuren is het van belang dat de muur (vrijwel) glad is, want dat geeft het mooiste resultaat.

De muurschilderingen van IN-KLEUR zijn heel divers: van piratenkamer tot landschap, alles is mogelijk. Als u meer informatie wilt over een muurschildering, vul dan het contactformulier in. Ik probeer dan eerst een goed beeld probeer te krijgen van uw wensen. De muurschildering moet natuurlijk helemaal naar uw wens worden! Mocht dat nodig zijn, dan maak ik (tegen een kleine vergoeding) een speciaal ontwerp. Als de prijs akkoord is, reserveer ik een plekje in mijn planning. Hou er rekening mee dat er een wachttijd is. Als ik kom schilderen heb ik niet veel nodig, alleen water en een toilet. Verf, kwasten en afdekzeil voor de vloer neem ik zelf mee.

Wat het kost:

De kosten van een muurschildering zijn afhankelijk van de ondergrond, het onderwerp en de grootte. Een kleine muur met weinig details is minder werk dan een grote muur met veel details. Van tevoren maak ik altijd een berekening van de kosten. Zo weet u waar u aan toe bent.

Wilt u meer informatie over een muurschildering? Vul dan het formulier in bij Contact!