logo

Biljarten in zomerse sferen

Bij de Biljart Societeit Katwijk ben ik gevraagd om een tweede muurschildering te komen maken, dit keer op de muur aan de andere kant van de zaal. De muur was eerst donkerrood, maar dat maakte de ruimte klein. De muur is daarom zandkleurig geschilderd, zodat ik er een uitzicht op strand op kon komen schilderen. Alsof je zo het strand oploopt, dat was de bedoeling!

Het geeft de ruimte een zonnige sfeer als je binnenkomt. Nog even en de mannen staan in hun zwembroek te biljarten! Het was weer erg gezellig en ik ben weer erg verwend met koekjes en koffie (kom op, pauze, want werken kun je nog tot je 67-ste!).

Een meeuw op een paal kon natuurlijk niet ontbreken in deze muurschildering. De meeuw moet nog een naam krijgen, daar zijn de meningen over verdeeld…

Musjes op het prikkeldraad. Ook verstop ik altijd een ‘grapje’ in de muurschildering. Maar daar verklap ik natuurlijk niks over. Het heeft iets met de gele bal te maken…

Comments are closed.