logo

Strand Beachhouse stijl

Alsof je zo het strand oploopt, dat is de bedoeling! Het echte strand is vlakbij in deze Noordwijkse tuin. De muurschildering is om dat fijne strandgevoel ook thuis te ervaren. Ook de hond, die altijd meegaat tijdens lange wandelingen over strand, heb ik nageschilderd in de muurschildering.

De muurschildering is gemaakt in Beachhouse-stijl. Met een hangmat, kussens, veranda, mand en drijfhouten bordjes. Mooi passend bij de inrichting van de tuin. Gelukkig vond de opdrachtgever het leuk dat ik de muurschildering bijpassend maakte. Als ik ergens een muurschildering maak, vind ik het altijd fijn om ook even om mij heen te kijken. Naar het huis, de inrichting, de kleuren, de mensen. Zo probeer ik elke muurschildering persoonlijk te maken!

 

Comments are closed.